A Kéri Pharma 1991-es megalakulása óta szakértelmével, gyógyszertörzskönyvezés, marketing és értékesítés területén szerzett több évtizedes tapasztalatával a legmagasabb színvonalon szolgálja ki partnereit, vásárlóit.

2019-től

Stratégiai váltás

A gyorsan változó piaci környezetre reagálva a menedzsment stratégiai váltásának köszönhetően a partnereink megelégedésére szolgáló teljeskörű cég- és termékképviselet továbbvitele mellett a portfoliónk specializációja indult el.

Fókuszunkba kerültek a magas hozzáadott értékű vényköteles gyógyszerek egyes kiemelt terápiás területen (kardiológia, gasztroenterológia, urológia, reumatológia) ritka betegségek készítményei, illetve a vény nélkül kapható speciális termékek, melyek piacra vitelét jól megalapozott piaci tapasztalatunk, kapcsolatrendszerünk biztosítja.

2014-2015

Vegyesvállalat

Újabb kihívást jelentett a Kéri Pharma Csoport történetében egyes kiemelt beszállító partnereinkkel való szorosabb együttműködés létrejötte, melynek során megalakult a Kéri Pharma-Rottapharm vegyesvállalat, illetve az egyik tagvállalatunk, az Aramis Pharma Kft. a nemzetközi gyógyszeripari vállalat, az Alvogen tulajdonába került.

2010

Kéri Pharma csoport

A menedzsment stratégiai váltásának eredményeként 2010 januárjában létrejött a Kéri Pharma Csoport, amely tagvállalataival immár független szervezetként működik tovább. Legfőbb célja és feladata, hogy rugalmas struktúrájából fakadóan kizárólag a hazai igényeknek megfelelően szolgálja ki helyi és külföldi partnereit, és ez által biztosítsa a dinamikus fejlődést és együttműködést.

2005

Multinacionális környezet

2005 egy újabb mérföldkő volt a Kéri Pharma történetében. 

A generikus üzletág az elkövetkező négy évben a multinacionális Actavis leányvállalataként működött, a vállalat menedzsmentje nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodott.

2000

Saját termékek

A sikeres termékbevezetéseket követően elindult egy új program, melynek célja a folyamatos növekedést biztosító saját márkás termékportfolió kialakítása volt. Ennek keretében került sor jelentős számú szabadalommal már nem védett generikus termék lincenszének megvásárlása, törzskönyvezése és bevezetése.

A Kéri Pharma növekedését, termékbevezetéseinek számát tekintve élen járt a hazai gyógyszeriparban, megalapozva ezzel a Kéri Pharma piaci jelenlétét, fejlődésének fő hajtóerejét a mai napig is.

1995

Bővülő tevékenység

A cég fejlődése során a széleskörű marketing tapasztalatokra építve saját disztribúciós rendszert alakított ki, elindult az önálló termékimport és forgalmazás. Ekkor került sor nagykereskedelmi kapcsolatrendszerünk megalapozására is.

Az elkövetkezendő években partnereink számára már biztosítani tudtuk a versenyképes piaci jelenléthez szükséges komplex szolgáltatások körét, beleértve:

  • a külföldi gyógyszercégek teljeskörű magyarországi képviseletét;
  • engedélyezési eljárások menedzselését;
  • marketing és promóciós támogatás nyújtását;
  • piackutatások, komplex piaci elemzések elvégzését;
  • saját disztribúciós rendszerünkön keresztül a nagykereskedők, kórházak és patikák magas színvonalú ellátását.

1991

A kezdetek

A Kéri Pharma Kft. azzal a céllal alakult, hogy marketingszolgáltatásokat nyújtson belföldi és külföldi gyógyszervállalatok számára Magyarország területén, melynek keretében fő tevékenységi köre kezdetben az orvoslátogatás és a törzskönyvezés volt.